Bunde, mousser, cremer og opsmørring

Denne side kommer med tiden til at indeholde opskrifter på kager og fyld.
Lige nu "nøjes" den med at indholde de forskellige kager og fyld jeg har afprøvet eller som jeg MÅ prøve engang i fremtiden.

Kager
Bondekonens chokoladekage
   med chokoladestykker
Drømmekage
Den du ved nok
Sukkerbunde - alm. lagkagebunde
   med kakao
   med nødder og chokolade
   med mandler
Red velvet
Mudcake
   Hvid chokolade
   Mørk chokolade
Sort midnatskage
Kage med Asti
Spongecake
Chokolade Spongecake
Chokoladekage med øl
Marzipanbunde
Mazerinbunde
Citronkage
Devils food cake
Mojito kage
Valnøddebunde


Fyld
Hindbærmousse
Jordbærmousse
   kan tilføjes friske råsyltede jordbærstykker og/eller Chokoladestykker
Jordbær-Asti mousse
Jordbær-hvid chokolademousse
Limemousse
Appelsinmousse
Granatæblemousse
   med chokoladestykker
Passionsfrugtmousse
Bananmousse
Mangomousse
Citronmousse

Chantillycreme
Skildpaddecreme
Nougatcreme
Nougat/kaffecreme
Chokolademousse
   Hvid chokolade
   Mørk chokolade
   kan tilføjes Whisky, bailyes, Kaluha, amoretta, appelsin o.s.v.
Tobleronecreme
   Hvid Toblerone
   Lys Toblerone
Rutebilcreme
Dulche de leche creme (Karamelcreme)
   kan tilføjes karameliserede mandler eller hasselnødder
Daimcreme
Dumlecreme
Sarah Bernhardt creme
   kan tilføjes mange forskellige smage: hindbær, appelsin baileys o.s.v.
Lakridsmousse
Creme cheese frosting
Chokolade creme cheese frosting

Kaffemousse
Moccacreme
Cociocreme
Pinacoladacreme
Baileysmousse
Kaluahmousse
Champagnemousse
Mojitocreme

Opsmøring
IMBC - Italian merinque buttercreame
   kan tilføjes lime, citron, appelsin, hindbær, brombær, chokolade
UCF - Ultimate Chokolate frosting
Vanillesmørcreme
Chokoladesmørcreme
Swiss merinque buttercreme
Palminsmørcreme
   kan tilføjes lime, citron, appelsin, hindbær, brombær, chokolade, pebermynte
Nutellasmørcreme
Chokoladeganache
   Hvid chokolade
   Mørk chokolade

Ingen kommentarer:

Send en kommentar